Commissie Recr. Biljarten Bollenstreek

 

De competitie van de CRBB 2021-2022 kunnen weer gespeeld worden met inachtneming van onderstaande corona regels.

De speeldata kunnen vanaf 31-1-2022 weer uit biljartpoint worden herstart, de voorgaande niet gespeelde data vervalt helaas i.v.m. tijdgebrek finale wedstrijden.

De oude wedstrijden die in ronde 1 nog niet gespeeld zijn, moet in onderling overleg nog wel worden gespeeld, om met het zelfde aantal gespeelde wedstrijden eindigen.

De betreffende wedstrijden zijn; Poule 2 Zwanenburg 3 - BSK 1 en Poule 4 De Beukenhof 5 - Carambole 2.

Door het uitvallen van Team 2 van de Poedelaars is Poule 3 aangepast, waardoor een vertekend beeld geeft maar voor ieder team zijn nu 10 wedstrijden gespeeld met aftrek van de punten van de Poedelaars 2 en de teams die nog niet tegen de Poedelaars 2 hadden gespeeld zijn van de 11e partij de punten in mindering gebracht.

 De volgende regels gelden:

-     Op binnensportlocaties dus ook pool- , snooker- en biljartlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.
-    Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
-     Sportkantines zijn geopend tot 22.00 uur.
-     Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
-     Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
-     Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
-     Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten. Er kan zonder mondkapje gebiljart worden.
-     Mondkapjes zijn verplicht voor publiek dat zich door binnensportlocaties verplaatst.
-     Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder op binnensportlocaties zoals: sportscholen, sportzalen en zwembaden. Bij lessen, trainingen, recreatief sporten en bij wedstrijden.
-     Coronatoegangsbewijs is ook verplicht voor publiek bij amateursport binnen vanaf 18 jaar.
-     Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Dit betekent dat zowel betaalde als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie.
-     Tussen 05.00 uur en 22.00 uur mag er publiek aanwezig zijn bij amateursport (wedstrijden en trainingen), professionele sportwedstrijden en topcompetities. Het publiek houdt zich aan de volgende regels:
- Zij laten een coronatoegangsbewijs zien bij binnenkomst bij amateursport: alleen binnen en alleen voor mensen van 18 jaar en ouder.
- Het publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
- Mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen.
- Als het publiek een vaste zitplaats heeft, mag een locatie zoveel plaatsen benutten als kan met de 1,5-meter-regel. En binnen maximaal 1.250 bezoekers hebben.

 

 

 

 

 

 

Commissie Recr. Biljarten Bollenstreek  |  info@leovanklink.nl
U bent bezoeker no
0031920